donderdag 16 oktober 2014

Sinterklaas inspiratie: wat krijgen jouw kids?

Ik ben een echte uitsteller. De apk voor mijn auto? Mijn belastingaangifte? Je kan er op rekenen dat ik het dagenlang voor me uitschuif en pas op het laatste nippertje in actie kom. Dat deed ik al zo toen ik studeerde en moest leren voor tentamens. Ik begon altijd de avond er voor en viel dan in slaap op mijn boeken. In de loop der jaren heb ik wel een beetje leren plannen. Gelukkig! Het maakt het leven iets overzichtelijker. 

Nog 50 dagen tot het heerlijk avondje. De sinterklaascadeaus voor mijn meiden liggen al klaar. Het lijkt veel, maar het zijn deels ook praktische cadeaus. En onder de kerstboom liggen bij ons niet weer pakjes. 

Nog inspiratie nodig? De meeste items kan je in iedere goed gesorteerde speelgoedwinkel kopen. Anders staat het erbij. Dit is waarmee mijn prinsesjes verwend worden dit jaar:

letter stempels (amstelmam) spelletje (lobbes), puzzel, kappop, boekensteunen (lobbes), paraplu (spelendehollander)
tandenpoets timer (lobbes), make-up, playmobil, insectenvanger (lobbes), playmobil, haarborstel (dreumesenzo)
play doh, duplo, kikker spelletje, spaarvarken (intertoys), nachtlampje, boekje

voor het 'konijnenhuis': hangmat, bed, waslijn (thetoyshop)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten