woensdag 29 oktober 2014

Traktaties (inspiratie)

Als je kind jarig is mag het trakteren op crèche, school en/of nso. Vroeger was een traktatie gewoon een cakeje of een zakje chips. Simpel en lekker. Als je het bont maakte dan reeg je een paar Nibbits aan een dropveter. 

Tegenwoordig is dat anders. Er worden hele piratenschepen en prinsessenkastelen gebouwd door alle ijverige mama's die niet onder willen doen voor de andere ijverige mama's. De competitie wordt nog eens aangewakkerd door alle posts van de creaties op Facebook en Instagram. Ik geef het toe, ik doe er aan mee. Ik hou van knutselen. Toch is het best lastig om elke keer weer iets leuks en origineels te verzinnen. 

Zoek je nog inspiratie voor een leuke traktatie? Hier zie je een paar van mijn creaties. Benieuwd naar hoe je ze maakt? Laat een berichtje achter. Ik leg het je graag uit!
traktaties

Geen opmerkingen:

Een reactie posten