dinsdag 14 oktober 2014

Gossip Girl: top 3 outfitsDe populaire serie Gossip Girl eindigde in 2012 na zes jaar. De hype is destijds echt volledig langs me heen gegaan. Deze zomer ontdekte ik de serie op Netflix en heb ik alle 121 afleveringen binnen een paar weken verslonden. Kids in bed en even heerlijk ontstressen. 

Eerlijk is eerlijk, sinds seizoen 3 is het plot wel erg ver gezocht, maar het blijft een genot om te kijken. Alleen al vanwege Nate: niet meer zo'n tv crush gehad sinds Jim aan Idols mee deed! En natuurlijk om de sublieme outfits van de gossip girls. Niet alleen van Blair en Serena, maar ook van Lily. 

Om nog even na te genieten, mijn top 3 draagbare Gossip Girl looks: 


1. Wow, dit jurkje van Blair is echt super mooi! Ik zou het heel graag zelf dragen. Helaas heb je voor dit jurkje van ontwerper Peter Som ook een Blair portemonnee nodig. 
2. Dit Jonathan Saunders Rose Jurkje is echt 'fit for a princess' en werd zelfs gedragen door Kate Middleton.
3. Natuurlijk mag een outfit van Serena niet in de top 3 ontbreken. Ik ga voor deze kleurrijke boho look!

xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten