woensdag 15 oktober 2014

Hopscotch kindernagellak op waterbasis

Sinds mijn dochter twee is vraagt ze me om nagellak. Ze ziet het natuurlijk wel eens bij mij. En meisjes op de crèche hebben het ook geregeld op. Dat verbaast mij eigenlijk best. Dat andere moeders dat zomaar doen. Ik voel me namelijk nogal bezwaard om mijn kinderen vol te klodderen met chemicaliën. Kan niet gezond zijn toch? Dus heb ik het steeds verboden. Maar kan me wel heel goed voorstellen dat mijn meiske ook mooi gekleurde nageltjes wil. 

De oplossing? Nagellak op waterbasis van het merk Hopscotch! Beter voor je kind en het milieu. Ze hebben heel veel vrolijke kleurtjes. Het dekt prima. En er is een topcoat met en zonder glitters. Het bladdert er iets sneller af dan gewone nagellak, maar valt mij reuze mee. En er weer afhalen? Na het badderen met de speciale remover gaat het beste. 

Op de foto hieronder zie je de kleurtjes ice cream en bubble gum. Love it!!Hier kan je de nagellak kopen. Een flesje kost 7,95. Fijne service!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten