dinsdag 21 oktober 2014

Girl power!

Mijn meiden zijn echte meisjes. Ze houden van alles wat roze is. Van poppen, prinsessen, kleren, make-up en nagellak. En tassen en schoenen hebben al van meet af aan een grote aantrekkingskracht op ze. Ik vind het hartstikke leuk. Lekker tutten! Heerlijk al die meidendingen!

Maar, ik wil ook graag dat ze opgroeien tot sterke, stoere vrouwen die hun mannetje staan. Die beseffen dat ze meer zijn dan een mooi gezichtje. Dat ze ook de inhoud van hun koppie weten te gebruiken en wat bereiken in het leven.
Natuurlijk probeer ik als carrièremama het goede voorbeeld te geven. En stimuleer ik ze met taal en rekenen en wereldwijs worden.

Als ze een keer interesse hebben in auto's, gereedschap, insecten of zoiets stimuleer ik dat ook graag. Als balans voor al dat roze. Brandweerman Sam (en Jenny!) kijken en brandweervrouw spelen vind ik daarom een goed plan. 

Daar hoort dus ook een brandweerpak bij. Via petraverkleedkleren.nl vond ik deze mooie voor 20,50 euro. Aanrader voor alle stoere jongens en meiden!Geen opmerkingen:

Een reactie posten