maandag 27 oktober 2014

Kindvriendelijke kaarsen

Soms ben je zooo enthousiast over een product dat je het wel van de daken wil schreeuwen. Voor mij is op dit moment 'the best thing since sliced bread' de ledkaars. Ik ben namelijk ontzettend gek op kaarsjes in huis. Het geeft zo'n gezellige sfeer als het donker en koud is buiten. 

Echte kaarsen en kleine kinderen is niet zo'n bijster goede combinatie. Sinds de meiden geboren zijn heb ik geen kaars meer aangehad hier. Als kind heb ik een keer een documentaire gezien over een meisje dat vreselijk verbrand was door een kaars en een wapperend gordijn. Dat heeft veel indruk op me gemaakt. Ik neem het risico met mijn meiden niet hoor.  Maar ja, ik mis het kaarslicht wel. 

Nu liep ik dus tegen deze ledkaarsen aan. Liefde op het eerste gezicht! Als je er met je neus bovenop staat zie je wel dat ze niet echt zijn. Van iets verder af doen ze niet onder voor een echte kaars. Ze zijn gemaakt van wax, de kleur van het vlammetje klopt en het vlammetje beweegt ook. Net echt! Werkt op een batterijtje. 

Kindvriendelijke ledkaarsen
Ze zijn best prijzig, maar kan mij het schelen! Ik heb gelijk goed ingeslagen bij mijn locale tuincentrum. Online zijn ze ook te koop!

2 opmerkingen:

  1. Die hebben wij ook ze zijn inderdaad super handig behalve als je dreumes deze ook onder de bank en tafel gooit hahah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja dat klopt. Dan butsen ze wel. Ook lastig als je kids de kaarsen steeds overdag aan doen, dan is het gauw gedaan met je batterijen!

      Verwijderen