dinsdag 9 december 2014

Dilemma: Welk cocktailjurkje voor mijn prinsesje?

Yesss!! Ik kan het haast niet geloven, maar het lijkt er op dat er binnenkort een gelegenheid is om de hele familie weer echt eens op te doffen. My kind of party!! 

Voor mijzelf, mijn liefje en ons jongste prinsesje heb ik de perfecte outfit al uit de spreekwoordelijke mottenballen gehaald. Voor onze oudste dochter wil ik een nieuwe jurk kopen. Ik twijfel tussen deze zes jurkjes, maar neig naar een van de donkerblauwe. Welke vinden jullie het mooist?

jurkjes van name it en esprit

jurkjes van sisley en c&a

jurkjes van diesel en me too

7 opmerkingen:

 1. sisley of Esprit :-) Afhankelijk van wat het best bij de rest van de familie past hé ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik mag kiezen: de linkse donkerblauwe of de linkse zachtroze.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou ook een donker blauwe kiezen, en wat is de mening van je dochter?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De blauwe rechts zou ik nemen voor mijn dochters. Maar veel scheelt wat voor type je dochter is en hoe oud ze is. Ik ben zelf niet voor pastel en de onderste zijn niks voor ons, daar zijn ze nog te jong voor vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mmmm, ik zou gaan voor de rechtse blauwe. Moooooooooi........

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn dochter vond zelf de knalroze exemplaren het leukst. Het wordt toch een blauwe. Dat past beter bij haar en de rest van de outfits. Ik heb ze allebei maar besteld. Mag ze daarna zelf kiezen!

  Bedankt voor alle leuke reacties en adviezen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een van de blauwe idd! De rechter heeft mijn voorkeur

  BeantwoordenVerwijderen