woensdag 17 december 2014

Kerstboomversiering

Een paar weken geleden deelde ik met jullie mijn kerstboom-versiering-in-wording. Het was, omdat ook ik vorige week door de griep geveld was, er nog niet van gekomen het eindresultaat te laten zien. Bij deze is die belofte eindelijk ingelost. 

Slingers voor de boom in dezelfde kleuren kon ik in de winkel niet vinden. Met restanten wol en deze leuke sneeuwster-confetti, die ik voor een habbekrats bij het Kruidvat vond, maakte ik die ook zelf. 

Ook je eigen kerstboom slingers met pailletten haken? Zo moet het:
- rijg eerst zo veel pailletten als je nodig hebt aan je draad (per slinger ca 100)
- haak een aantal steken 
- haak over een paillet heen zodat hij vast komt te zitten in je slinger
- haak weer een aantal steken en herhaal tot je de gewenste lengte bereikt hebt

DIY kerstboom slinger

De kerstboom

1 opmerking: