zondag 7 december 2014

Kerst inkopen

Nu we Sinterklaas hebben uitgezwaaid, was het de hoogste tijd om het huis in kerstsferen te brengen! 

Mijn ouders hebben zolang als ik me kan herinneren al dezelfde kerstversieringen. Als kinderen vonden mijn broer en ik het altijd leuk om al die bekende dingen weer van zolder te halen. En dan ruziemaken over wie dat jaar het ijsbeertje in de kerstboom mocht hangen. 

In mijn eigen huis houd ik van variatie. Heerlijk om elk jaar ook wat nieuws uit te zoeken om neer te zetten en op te hangen. Ik was van plan om dit jaar flink in te slaan, maar heb tot nu toe niet eens zo veel gekocht. Er volgt later vast nog meer :-)

vrolijke snow globe voor de kamer van mijn dochter
kleine kerstballetjes voor in de kerstboom

sneeuwsterren voor op het raam
marsepein uitstekers

4 opmerkingen:

  1. Heerlijk nieuwe spullen. Zo vol verwachting van de komende feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, leuk is hij die snow globe! Ik zag hem ook bij AH liggen maar ik heb alleen maar jongens en ook roze is niet hun kleur! Zo jammer!

    BeantwoordenVerwijderen