maandag 19 januari 2015

4 heerlijke glamping adresjes

Vandaag schijnt de meest depressieve dag van het jaar te zijn. Is dat ook echt zo? Blue monday werd (heb ik me laten vertellen) ooit uitgevonden door de reisbranche om het aantal vroegboekingen te verhogen. Slim bedacht, want eerlijk is eerlijk: van dat natte, koude weer krijgen we ook erg veel zin in de zomervakantie. Het plannen van een reis naar een lekker warm land is een prima remedie tegen de winterdip. Bij de mooie plaatjes van witte zandstranden en azuurblauwe zee vergeet je even dat het buiten koud, nat en mistig is.

Voor kinderen is er haast niks leukers dan kamperen. Lekker buiten op de camping met leeftijdsgenootjes spelen. Maar wat als je nou net zo'n luxe poppetje bent als ik en je helemaal niks hebt met kamperen? Als je zelf liever in een vijfsterrenhotel slaapt, van alle gemakken voorzien? Van deze glamping adresjes worden zowel jij als je kinderen blij!
De mooiste lodgetent die ik ooit gezien heb staat op camping Vallee Verte in Zuid-Frankrijk. 

Deze heerlijke stacaravan met jacuzzi vind je op camping Domaine les Moulins in de Vendee in Frankrijk.
Deze strakke stacaravan met jacuzzi staat op camping Domaine le Colombier in Zuid-Frankrijk.

Deze lodgetent staat bij een boerderij in Hengelo. Je krijgt tijdens je verblijf een konijntje om te verzorgen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten