zondag 30 november 2014

Snelle gezichtsverzorging voor drukke mama's

Enorm bewondering heb ik voor vrouwen die echt de discipline hebben om elke morgen en avond hun huid optimaal te verzorgen. Zeker als ze een of meerdere kinderen hebben. Zelf ben ik behoorlijk nonchalant als het om gezichtsverzorging gaat. Ik vind het wel belangrijk om er goed uit te zien en voor mezelf te zorgen, maar het moet vooral makkelijk zijn. 

Als mijn kinderen in bed liggen ben ik zo blij met die paar uurtjes voor mezelf waarin ik ongestoord kan werken, freubelen, online shoppen, bloggen, lezen of tv kijken! Daar ga ik mee door tot ik zo moe ben dat ik zonder al te veel poespas gewoon naar bed wil. En 's ochtends draai ik me ook liever nog een keer om als mijn meiden me een keer laten slapen.
favoriete gezichtsverzorging van garnier
De echte beauty fanaten onder ons zullen zeggen dat een serum en gezichtscrème in een minder goed is dan twee losse producten smeren, maar het bevalt mij heel goed. Als ik een los serum zou kopen weet ik dat het al snel ergens achterin de kast zou belanden. Duurdere merken hebben meestal geen 2-in1 producten, dus houd ik het telkens toch maar bij Garnier. 

Wat gebruiken jullie? En waarom?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten