dinsdag 4 november 2014

Pretty party dresses

Feestjurkjes! Iedereen die mij een beetje kent weet het: ik ben er gek op! Een prachtige jurk met glitters, pailletjes, kant, of gewoon een heel mooi stofje, daar word ik heel blij van. Als ik zo'n jurk aan heb voel ik me, al is het maar voor even, een prinses. De jurkjes van het Engelse merk Coast zijn mijn favoriet. 

Ik heb inmiddels een aardige collectie feestjurkjes in de kast hangen. Jammer genoeg zijn er in ons 'doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg' landje niet zo veel gelegenheden waarbij je een prinsessenjurk aan kan zonder volledig over-dressed te zijn. In mijn familie, waar de meesten het liefst altijd een spijkerbroek aantrekken, zelfs niet met de feestdagen. Ik heb daarom een regel: als ik een jurk niet naar mijn werk aan zou doen, mag ik hem niet kopen. Heel verstandig, maar jeetje wat ontzettend zonde van alle prachtige prinsessenjurken die ik moet laten hangen. 

Daarom hier en nu een selectie van de jurkjes die ik maar wat graag aan mijn garderobe zou toevoegen, als ik maar een gelegenheid had om ze aan te trekken.
 
jurkjes van jolie moi en coast
jurkjes van little mistress en eliza j
jurkjes van coast en adrianna papell
jurkjes van coast
jurkjes van  jovani en ariella 
jurkjes van coast

3 opmerkingen:

  1. Ik vind ze prachtig, maar draag ze niet (meer) omdat ik het altijd koud heb ik zo'n jurk. En niet in een spijkerbroek iets moois er op!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig heb ik het niet snel koud. Een mooie bolero erbij kan natuurlijk ook...

      Verwijderen