zaterdag 15 november 2014

Mommy needs her bottle too


19.30 uur. Mijn ene dochter ligt nog luidkeels te zingen in bed en haar kleine zusje ligt in haar ledikantje zachtjes te jammeren. Ze zullen zo wel in slaap vallen. Ik zet het geluid van de babyfoon uit en schenk mezelf een wijntje in. Dat speelgoed ruim ik straks wel op. Nu is mama aan de beurt. Even relaxen. 

Sinds ik moeder ben heb ik een wijntje nodig zodra de rust in huis is teruggekeerd. Nou ja, nodig... maar fijn is het wel. Het helpt me ontspannen na een hectische dag. Laatst las ik ergens dat 40 procent van de moeders graag een wijntje drinkt om met de stress van het moederschap om te kunnen gaan. Gelukkig, dan ben ik niet de enige.

Ik ben zeker geen kenner, maar houd wel van een mooie fles. Bij AH hebben ze soms best aardige wijnen. Toch koop ik wijn het liefst online. Hoef je niet te sjouwen met zware flessen. Wil jij dat ook een keer proberen? Hier zijn wat goede en betrouwbare adresjes!

Robbers en van den Hoogen
Sterwijnen thuis
Wine in black

7 opmerkingen:

 1. Precies zo hier! Ze liggen wel veel later op bed ;-)
  Rode Roussillon van de Lidl (even in de koelkast).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Af en toe wat tijd voor jezelf - hier drinken we de Chardonnay van de Aldi. Lekker en goedkoop !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat herkenbaar :). Ik plof 's avonds ook samen met mijn op de bank neer als onze zoon op bed ligt met een heerlijk wijntje erbij om even te ontspannen. Wij drinken meestal de biologische rose van ah puur en eerlijk. Echt een heerlijk wijntje en niet duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij ploffen hier ook na alle hectiek regelmatig nog even met een wijntje op de bank.

  BeantwoordenVerwijderen