vrijdag 14 november 2014

Moeder en dochter shopmiddag

Dochterlief kon nog wel wat nieuwe kleding gebruiken. Een beetje quality-time met haar leek me ook fijn, dus van de week zijn we uit school saampjes de stad ingegaan. Meestal draagt ze vrij felle kleuren. Tijd om de wintergarderobe aan te vullen met wat neutralere items om mee te combineren. 

In de eerste winkel stond ze te dansen in het pashokje. Al snel vond ze het mooi geweest. Moe misschien. Of ze baalde er gewoon van dat ik niet alles wat ze zag met veel roze en glitters voor haar wilde kopen. Toch aardig geslaagd in de eerste drie winkels! Maarre... volgende keer bestel ik weer vanuit mijn luie stoel. Dat vind ik toch makkelijker. 

Neem jij je kinderen mee als je kleding voor ze gaat kopen? Of bestel je ook liever online?

De buit bij Zara:


De buit bij V&D:
De buit bij H&M:

En deze eenhoorns kon ik echt niet laten liggen... te schattig!


Als iemand een idee heeft waar ik een echt heel licht roze maillot in maatje 110 kopen kan? Niet kunnen vinden!

6 opmerkingen:

 1. http://www.sokkenkraam.nl/
  ik koop hier tegenwoordig, heb je veel kleurkeuze en ook wel verschillende materialen. En terug handig online ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave spulletjes! Misschien kiabi?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow schitterende buit. Ik kocht heel licht roze bij de hm (online :) )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke aankoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen