donderdag 27 november 2014

Geen speelgoed, maar sieraden cadeau

Hier in huis komen we om in het speelgoed. Ik weet af en toe echt niet meer waar ik het laten moet. De speelgoedkast in de woonkamer gaat bijna niet meer dicht. De garage puilt uit. De kinderkamers staan vol. Met de feestdagen voor de deur wordt het alleen maar meer. 

De hulpsinterklazen in mijn familie moedig ik aan ook eens wat andere dingen in de zak te stoppen. Nuttige cadeaus zoals paraplu, nachtlampje, boekensteunen, spaarpot en pantoffels bijvoorbeeld. Wat ik ook altijd erg leuk vind om te geven zijn sieraden.
LOVY kindersieraden

Via mijn schoonmoeder heb ik een tijdje geleden het merk LOVY leren kennen. Zij hebben voor kinderen ontzettend leuke sieraden van mooie materialen. De eigenaresse heeft net als ik twee dochters en snapt precies wat meiden willen. Bij mijn prinsesjes vielen de sieraden in ieder geval erg in de smaak. 

Zoek je een keer een ander soort cadeautje voor jouw kleine meid? Neem dan een kijkje op lovy.nl.  

1 opmerking: